Skånsomt og trygt vippeløft

07.11.2023

Vilja L. Birkelund

Hos Studio Bergen ønsker vi at du som kunde tilbys kun det beste og tryggeste innen vippeløft i en jungel av produkter.

Vi har derfor gjort vår research.

Det beste produktet for vippeløft er…

Vilja har lenge letet etter produkter til vippe-og brynsløft som hun selv føler er gode og trygge. Produkter som vi kan stå inne for med tanke på ingredienser og resulater. Vilja har jobbet med vippeløft siden 2007 og har testet MYE!

I denne forbindelse har vi landet på merket By Bexter, som er et svært gjennomtenkt og profesjonelt merke. Elisabeth Bexter selv er en erfaren og kompetent leverandør i bransjen som bryr seg svært mye om kvalitet. I 2019 vant hun vippeløftkategorien i verdensmesterskapet Victories du Regard med sitt eget merke.

Tidsbruken i dette vippeløftsystemet er noe lengre enn de fleste andre. Vi har vært vant til vippeløftmerker som er kjappere. De er populære da tid er penger i denne bransjen.

Vi har dog observert mange «dårlige» vippeløft, hvor overbehandling av vippene ofte har vært årsaken. Dette er vanligst ved vippeløftsystem som er ultraraske. Overbehandling kan forårsake stor skade på hårets struktur, som igjen fører til sprø, «krøllete» og uregerlige vipper. Det er ikke alltid man ser overbehandlingen direkte etter en behandling, men gjerne først dagen etter, eller enda senere..

By Bexter lashlift og Brow Lift produkter vil *aldri svi vippene*, slik de fleste andre merke vil ha en risiko for. Dette skaper en stor trygghet for deg som kunde.

For å forstå dette med overbehandling må vi gå litt dypere i hvordan et vippeløftsystem faktisk virker på vippene. Alle merker har en lift lotion (nr.1) og en setting lotion (nr.2). Lift lotion går inn i håret, fukter det, samt bryter ned bindinger i hårets rot. Dette gjør det mulig å «forme» håret med den bøyen vi ønsker. Når vi bruker setting lotion bygger vi opp bindingene igjen slik at håret blir låst i sin nye posisjon. Når et hår blir overbehandlet er det fordi disse bindingene har blitt fullstendig brutt ned. Hårets struktur blir ødelagt, og vil ikke kunne gjenopprettes av setting lotion.

By Bexter lash lift er så mildt at perm lotion (steg 1) ikke kan klare å bryte ned bindingene i hårets rot fullstendig. Det betyr at setting lotion (steg 2) alltid vil kunne  gjenopprette hårets struktur, og sette bøyen slik vi ønsker det.

Vippeløft Bergen

Book time hos oss i dag!

Bestill Time Gavekort

Studio Bergen © 2024

Nattlandsveien 59, 5093 Bergen