Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Studio Bergen og bedriftens ansatte, samt alle som bestiller og/eller har hatt time hos oss.

Hvem er vi

Studio Bergen er en skjønnhetssalong bestående av en ansatt per 01.01.2021. Vårt hovedfelt er vippe- og brynsbehandlinger. Ansvarlig for behandlingen av de personopplysningene vi har mottatt om deg er Studio Bergen og Timma.

Studio Bergen

Studio Bergen
Nattlandsveien 59, 5093 Bergen

Tlf: 938 55 276

Epost: post@studiobergen.com

www.studiobergen.com

Timma

Media: support@timma.se, +46(0)765 – 86 82 21

Når samler Studio Bergen inn opplysninger om deg?

Vi samler normalt sett kun inn personopplysninger dersom du bestiller time hos oss, enten via nett eller over telefon/i salongen. Andre tilfeller der vi kan samle opplysninger om deg er om du stiller opp som modell hos oss.

Dine rettigheter

Du kan til enhver tid kontakte oss på post@studiobergen.com for å utøve dine rettigheter. Du har rett til innsyn i egne opplysninger. Du har rett til å be om korrigering av feile eller misvisende opplysninger. Du har rett til å be om sletting av dine opplysninger.

Hva brukes din informasjon til?

Alle dine personopplysninger lagres i vårt online bookingsystem som styres av Timma AS.

Vi har tre formål med dine personopplysninger:

Vi bruker ditt fulle navn til å skille deg fra andre kunder på vår timebok, og ditt telefonnummer lagres for å ha mulighet til å komme i kontakt med deg angående din time.

Vi bruker din epost og telefonnummer til å sende ut bekreftelse og påminnelse i forkant av din time.

Vi forbeholder oss retten til å sende deg tilbud/nyheter på sms og epost, dersom du ikke spesifikt har bedt om reservasjon mot dette.

På datailsynets nettsider, www.datatilsynet.no, kan du lese enda mer om dine rettigheter.

Studio Bergen © 2024

Nattlandsveien 59, 5093 Bergen