Om oss

Vilja L.Birkelund

Vilja var ferdig utdannet hudpleier i 2007 og har nesten utelukkende vært i bransjen siden. Hun har blant annet jobbet hos WahWah, Sletten Hudpleie og Lash Bar.

Brynstyling har Vilja vært lidenskapelig interessert i siden starten på hudpleiekarrieren. Hun har kurset seg jevnlig i nye teknikker for å kunne levere det beste resultatet med oppdatering på de nyeste trendene

I 2013 ble Vilja introdusert for vippeextensions, og siden har dette vært hennes store lidenskap. Hun har et flertall kurs og konferanser bak seg, hovedsakelig i volumteknikk hos blant annet anerkjente trenere som Loreta jasilionyte og Hillaree Brand.

Vilja elsker kunsten bak et perfekt vippesett, enten om det er vanlig klassisk, volum eller «Lash Art», noe som gjenspeiler i de mange utmerkelsene hun har vunnet.

 

*Dommer i svenske «Look by Linn» lash art konkurranse

*Lash artist International (LAI) konkurranse 2017 – 1.plass «Colour play- fantasy» – ekspert kategori,
og 2.plass «Frame to fame – fantasy» – ekspert kategori

*NM 2017 –  2.plass «fantasy lashes»

*Julecupen 2016 – live dommer

*Lash games London 2016 – 3.plass «fantasy lashes»

*NM i vipper 2016 – «beste volumsett»

*The Eyelash Emporium online competition 2014 – “top 20 world volume master”

Sarah Mee Talbot

Sarah er utdannet pedagog, men i 2013 oppdaget hun vipper etter en kort visitt innen neglebransjen. Der ble hun så lært opp av en av Norges ledende aktører i vippebransjen.
Sarah var et naturtalent og utmerket seg spesielt på klassiske vipper tidlig hvor hun lidenskapelig satte seg som mål å bli en av de beste før hun avanserte videre til volum.

I 2016 vant hun 3. plass i kategorien Klassisk Master. Samme år plasserte hun seg i topp 10 i kategorien Klassiske Vipper i «The Eyelash Emporiums» internasjonale konkurranse.

Sarah har tatt en rekke kurs, blant annet 2 x Grunnkurs i Klassisk, Master kurs, og ett par volum kurs og konferanser hos trenere som Loreta Jasilionyte og Hilaree Brand. Hun har fått en like stor lidenskap for volumvipper som klassiske og utfører begge deler med like stor presisjon.

Sarah har vært selvstendig næringsdrivende innen vippeextensions, og jobbet som assisterende daglig leder hos Lash Bar Norway AS.
Hun har også jobbet som trener/kursholder for Avemo akademi.

Hos oss er du i de beste hender da vi begge setter kvalitet foran kvantitet. Som trenere begge to, verdsetter vi et plettfritt arbeid. Vi har styling i fokus slik at du skal få vipper som passer deg, for det finnes ikke «one size fits all» når det kommer til vipper.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Studio Bergen AS og bedriftens ansatte, samt alle som bestiller og/eller har hatt time hos oss.

Hvem vi er

Studio Bergen AS er en skjønnhetssalong bestående av to ansatte per 03.09.18. Vårt hovedfelt er vippe- og brynsbehandlinger. Ansvarlig for behandlingen av de personopplysningene vi har mottatt om deg er Studio Bergen AS og Timma.

Studio Bergen AS

Kalfarveien 31, 5018 Bergen.

Tlf: 91 00 00 18

Epost: post@studiobergen.com

www.studiobergen.com

 

Timma

Media: support@timma.se, +46(0)765 – 86 82 21

 

Når samler Studio Bergen inn opplysninger om deg?

Vi samler normalt sett kun inn personopplysninger dersom du bestiller time hos oss, enten via nett eller over telefon/i salongen. Andre tilfeller der vi kan samle opplysninger om deg er om du stiller opp som modell hos oss.

Dine rettigheter:

Du kan til enhver tid kontakte oss på post@studiobergen.com for å utøve dine rettigheter. Du har rett til innsyn i egne opplysninger. Du har rett til å be om korrigering av feile eller misvisende opplysninger. Du har rett til å be om sletting av dine opplysninger.

Hva brukes din informasjon til?

Alle dine personopplysninger lagres i vårt online bookingsystem som styres av Hano AS.

Vi har tre formål med dine personopplysninger:

  1. Vi bruker ditt fulle navn til å skille deg fra andre kunder på vår timebok, og ditt telefonnummer lagres for å ha mulighet til å komme i kontakt med deg angående din time.

  2. Vi bruker din epost og telefonnummer til å sende ut bekreftelse og påminnelse i forkant av din time.

  3. Vi forbeholder oss retten til å sende deg tilbud/nyheter på sms og epost, dersom du ikke spesifikt har bedt om reservasjon mot dette.

På datailsynets nettsider, www.datatilsynet.no, kan du lese enda mer om dine rettigheter.