Behandlinger

Studio Bergen tilbyr en rekke behandlinger innen vipper og bryn i Bergen, og har mange års erfaring fra bransjen!

Fakta om vippene dine

Hver naturlig vipp som vokser fra øyelokkene dine har en syklus på ca. 45-90 dager, hvor den til slutt faller av og en ny vipp vokser frem fra samme hårsekk. Hvor lang/kort syklus du har kan avhenge av så mangt. Flere faktorer som spiller inn er arv, alder, hormonell balanse, sykdom, årstid (ja faktisk røyter vi mer på høst og vår), medisiner, stress etc.

Merk: Før du utført vipper et sted hvor vippene dine får overbelastning og knekker/faller av, vil ikke en ny vippe begynne å vokse med engang. Den følger likevel syklusen sin og det kan ta lenger tid før vippene begynner å vokse igjen.

Vippeextensions

Vippeextensions

“Klassiske vipper”

Betegnelsen «klassiske» vipper er det samme som «singel»vipper og betyr at det limes kun EN Vippeextension på per egen vipp. Du får altså da ikke flere vipper på enn det antall du har selv.

Klassiske vipper kommer i ulike tykkelser, de vanligste og mest brukte er 0,15 mm. Vi bruker ikke vipper som er tykkere enn 0,15 da vi opplever at tykkere vipper kan potensielt gjøre skade på naturvippene pga for stor vekt. De klassiske vippene finnes i flere ulike bøyer og lengder. Dette tilpasses etter hva som kler hver enkeltes utseende og øyeform.

Et nytt sett klassiske vipper tar ca. 2 timer.

Vippeextensions

“Mix Vipper”

Kan også betegnes som hybridvipper. Dette er en kombinasjon av volum og klassiske vipper. Mulighetene for styling her er nesten uendelige, kanskje også derfor disse er så populære.

Styling tilpasses selvsagt etter hver enkelt kundes ønsker og utseende, samt naturvipper.

Ett nytt sett tar ca. 2,5 timer.

Vippeextensions

“Volumvipper”

Noen kaller det «russisk volum», andre kaller det 3D-vipper. Kjært barn har mange navn. Fakta er at teknikken med volumvipper stammer fra Russland, derav «russisk volum». Utseende på et sett med volumvipper kan være utrolig varierende, da det er så utrolig mange mulige kombinasjoner av tykkelser, mengde vipper, lengder og bøy på vippene. Volumvipper kommer i tykkelsene 0,10 mm, 0,07 mm, 0,06 mm, 0,05 mm og helt ned i 0,03 mm.

Nå en skal sette sammen en volumvifte gjøres dette for hånd underveis i påføring av volumsettet.

En kan ha alt fra 2 til 20 vipper i en volumvifte. Når det er 2 vipper i en vifte, heter det 2D, er det 3 stk heter det 3D osv. Når en volumvifte overstiger 6-7 vipper per vifte kalles dette ofte megavolum.

Tykkelsen på vippene tilpasses etter størrelse på viften.

Volumvipper er tidkrevende og vi legger perfeksjon i arbeidet vårt. Hos oss kan du være trygg på at vippene dine unngår overbelastning, vipper som er limt sammen, og dermed ikke skadete vipper.

 Nytt sett volum tar normalt sett 3 timer.

Booker du megavolum kan det ta opp til 4,5 timer avengig av antall naturvipper.

Vippeløft

Vippeløft utføres enkelt og kjapt. Behandling tar 60-75 minutt avhengig av om en ønsker farge på vippene eller ikke. Hos oss utfører vi vippeløft med produkter av By Bexter, som er et av de mest skånsomme og beste på markedet. Vi har testet mange vippeløftsystem, og opplever at et mindre hurtigvirkende system gir mye bedre resultater på lang sikt. Det er fordi vi da minimerer risikoen for overbehandlede/skadete vipper. Du som kunde skal kunne føle deg trygg hos oss, og vi streber etter å kunne gi deg de beste resultatene, gang på gang.

Vippeløft

Book time hos oss i dag!

Bestill Time Gavekort

Studio Bergen © 2024

Nattlandsveien 59, 5093 Bergen