Behandlinger

Vippe-extensions og vippeløft

Hos oss tilbyr vi en rekke behandlinger innen vipper, bryn og voks.

Før behandling

Hva bør du som kunde passe på:

Vask vippene dine før du kommer til timen. Rekker du ikke dette før du kommer, har du mulighet til å vaske vippene på badet i salongen. Der står alt utstyr du trenger klart. Møt i så fall opp til timen din minimum 5 min før.Jo mindre tid vi trenger å bruke på rens av vipper, jo mere tid har vi til den faktiske påsettingen av vipper.

Unngår kaffe/koffeinholdig drikke i timene opp mot din avtale. Koffein kan få øyelokk til å bli svært urolige og påsetting av vipper/vippeløft kan bli problematisk.

Pass på å ikke bruke vippetang eller mascara som er svært vanskelig å rense av samme dag du har time.

Etter behandling

 • • Vask gjerne vippene samme kveld du har fått utført vippe behandling. Dette vil faktisk kunne være forebyggende for en eventuell allergisk reaksjon.
 • Vask vippene 1-2 ganger daglig. Dette gjøres med vippebørste og vannbasert vipperens. Skum påføres vippene og øyelokk og masseres på med kosten. Det viktigste området å få renset godt er ved røttene, da det er her mest skitt og smuss bygger seg opp. Øye-hygienen er viktig å opprettholde for å unngå betennelser (både med og uten vipper).

Skyll så skummet godt av med lunkent vann. Vippene skal så tørkes skånsomt med kleenex, børstes og lufttørkes.

 • Unngå dette:

– Oljebaserte kremer tett opp i øynene (vær obs på solkrem og svette)

 • Plukking på vippene og gnikking i øynene
 • Mascara på vippene
 • Eyeliner og annen sminke som kan være vanskelig å rense av

Andre ting som kan forårsake dårlig holdbarhet:

 • Medisiner
 • Hormoner, menstruasjon, graviditet
 • Stress
 • Dårlig rengjøring av vippene

Fakta om vippene dine

Hver naturlig vipp som vokser fra øyelokkene dine har en syklus på ca. 45-90 dager, hvor den til slutt faller av og en ny vipp vokser frem fra samme hårsekk. Hvor lang/kort syklus du har kan avhenge av så mangt. Flere faktorer som spiller inn er arv, alder, hormonell balanse, sykdom, årstid (ja faktisk røyter vi mer på høst og vår), medisiner, stress etc.

 • Merk; Får du utført vipper et sted hvor vippene dine får overbelastning og knekker/faller av, vil ikke en ny vippe begynne å vokse med engang. Den følger likevel syklusen sin og det kan ta lenger tid før vippene begynner å vokse igjen. 

VippeExtensions

Litt om de ulike typene vipper du kan få:

Klassiske vipper

Betegnelsen «klassiske» vipper er det samme som «singel»vipper og betyr at det limes kun EN extension på per egen vipp. Du får altså da ikke flere vipper på enn det antall du har selv.

Klassiske vipper kommer i ulike tykkelser, de vanligste og mest brukte er 0,15 mm. Vi bruker ikke vipper som er tykkere enn 0,15 da vi opplever at tykkere vipper kan potensielt gjøre skade på naturvippene pga for stor vekt. De klassiske vippene finnes i flere ulike bøyer og lengder. Dette tilpasses etter hva som kler hver enkeltes utseende og øyeform.

Et nytt sett klassiske vipper tar ca.2 timer.

Mix Vipper

Kan også betegnes som hybridvipper. Dette er en kombinasjon av volum og klassiske vipper. Mulighetene for styling her er nesten uendelige, kanskje også derfor disse er så populære.

Styling tilpasses selvsagt etter hver enkelt kundes ønsker og utseende, samt naturvipper.

Ett nytt sett tar ca. 2,5 time.

Volumvipper

Noen kaller det «russisk volum», andre kaller det 3D-vipper. Kjært barn har mange navn. Fakta er at teknikken med volumvipper stammer fra russland, derav «russisk volum». Utseende på et sett med volumvipper kan være utrolig varierende, da det er så utrolig mange mulige kombinasjoner av tykkelser, mengde vipper, lengder og bøy på vippene. Volumvipper kommer i tykkelsene 0,10 mm, 0,07 mm, 0,06 mm, 0,05 mm og helt ned i 0,03 mm.

 

Nå en skal sette sammen en volumvifte gjøres dette for hånd underveis i påføring av volumsettet.

En kan ha alt fra 2 til 20 vipper i en volumvifte. Når det er 2 vipper i en vifte, heter det 2D, er det 3 stk heter det 3D osv. Når en volumvifte overstiger 6-7 vipper per vifte kalles dette ofte megavolum.

Tykkelsen på vippene tilpasses etter størrelse på viften.

Volumvipper er tidkrevende og vi legger perfeksjon i arbeidet vårt. Hos oss kan du være trygg på at vippene dine unngår overbelastning, vipper som er limt sammen, og dermed ikke skadete vipper.

 Nytt sett volum tar normalt sett 3 timer.

Booker du megavolum kan det ta opp til 4,5 timer avhengig av antall naturvipper.

Vippeløft

Vippeløft utføres enkelt og kjapt. Behandling tar 60-75 minutt avhengig av om en ønsker farge på vippene eller ikke. Hos oss utfører vi vippeløft med produkter av By Bexter, som er et av de mest skånsomme og beste på markedet. Vi har testet mange vippeløftsystem, og opplever at et mindre hurtigvirkende system gir mye bedre resultater på lang sikt. Det er fordi vi da minimerer risikoen for overbehandlede/skadete vipper. Du som kunde skal kunne føle deg trygg hos oss, og vi streber etter å kunne gi deg de beste resultatene, gang på gang.

Bestill time

Bestill din time i dag hos oss. Avbestilling må skje minst 24 timer før din avtale.