Årsaker til tap av vippeextensions
januar 3, 2019
Hvordan og hvorfor rense vippene dine
februar 25, 2019

"Naturlige" vippeextensions? JA det går an!

Ønsker du komforten med vippeextensions, men er redd det skal bli «for mye»? Du har gjerne lyst å droppe mascaraen… men har sett alt for mange med vippeextensions som ser «tunge» ut?

Du er IKKE ALENE!

Alt for ofte får vi nye kunder inn døren, som nesten virker livredde for å velge volumvipper, da de er redd det vil bli seende ut som en kost på øyet! Hver gang forklarer vi at volumvipper ABSOLUTT IKKE trenger å se KJEMPEVOLDSOMME ut!

Bare for å ha det sagt, så er «dragqueenvipper» (som hos oss har blitt et morsomt begrep) ikke noe vi er superfan av. Vi ELSKER NATURLIG LOOK!

Det fine med volumvipper (og klassiske for den saks skyld) er at det kan tilpasses i utallige variasjoner. Det kan passe like godt til pensjonisten på 80, sykepleieren på 35, administrerende direktøren på 50 og studenten på 19. Alt handler om STYLING!

Og er det en ting Sarah og Vilja i Studio Bergen er opptatt av så er det styling!

Denne kunden gikk fra å ha altfor lange og tunge vippeextensions, som i tillegg slet på hennes egne vipper, til å få lette naturlige volumvipper av  Sarah. 

La oss fortelle deg litt om styling

Det finnes mange ulike øyeformer. Droopy/»hengende», runde, store, små, oppadgående (cateye), øyne med tunge lokk, tettsittende, langt fra hverandre, mandeløye osv. Når vi skal style en ny kunde tar vi i betraktning alle disse faktorene, og plasserer lengdene og ulik bøy utifra hva som komplementerer den aktuelle øyeformen. 

Men først av alt hører vi på hva DU ØNSKER! Det er tross alt du som skal gå med disse vippene på.

Har du bilder å vise til så er det kjempeflott! Da er det mye lettere for oss å få en ide om hva du ønsker og å kunne sammen bli enige om et alternativ som vil matche dine ønsker samtidig som det vil KLE DEG.

Styling handler først og fremst om hvilke bøy og lengder vi bruker, og HVOR vi plasserer de ulike lengdene. Det er flere som spør etter den evig populære cateye-stylingen , men det er ytterst få som faktisk kler en ekte cateye-styling, hvor de lengste lengdene kommer helt ytterst. Tyngden av de ytterste vippene vil ofte gjøre at det ser veldig tungt ut, og en ser nesten litt trist ut. Hvem vil vel se trist ut når de kan se våken og fresh ut? 

Styling handler også om hvilken tykkelse vi velger på selve extensionsvippene. Det gjelder både klassisk og volum.

1493927951963 (1) (1)

Her ser man tydelig hvordan Vilja har plassert lengdene slik at øynene åpnes.

Denne stylingen kalles «open eye» og de lengste lengdene er plassert på midten av øyet. 

Lurer du på om kanskje vippeextensions er for deg likevel?

Ta kontakt med oss da vel! Vi veileder deg gjerne 🙂

Tlf: 93000012   Epost: time@studiobergen.com

Ulike variasjoner

Mix vippeextensions bergen

Medium dramatisk mix

Før/etter veldig lett volum

Lette og korte klassiske

51018104_368249230626558_7545798411363024896_n (2)

Naturlig mot medium dramatiske klassiske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.